Lees hier alles over de vruchtbare grond van adfarm.

Over adfarm

Online marketing, iedereen praat erover. Niet gek, een goede online marketing strategie is namelijk een erg belangrijk onderdeel in het behalen van succes. Maar hoe scheidt je het kaf van het koren in een markt waarin zowel de vraag als het aanbod torenhoog is? Dat is een goede vraag! Bij adfarm kunnen we je enkel beloven dat je bij ons aan het goede adres bent. Om je hiervan te overtuigen, vertellen we je op deze pagina graag meer over ons verhaal, onze kernwaarden en de drijfveer achter adfarm!

 • Missie

  Op de adfarm zaaien we innovatieve , transparante en duurzame online marketing strategieën om bedrijven te laten groeien en bloeien. Met creativiteit en een resultaatgerichte aanpak helpen we onze klanten een succesvolle oogst binnen te halen. Adfarm plant fysiek één boom voor elke online campagne. Hiermee stimuleert adfarm niet alleen de groei en bloei van bedrijven, maar ook die van onze prachtige planeet.

 • Visie

  Tijd is schaars, de aarde kwetsbaar en de mensheid heeft tal van behoeftes. Door efficiënt om te gaan met tijd, op een duurzame manier te ondernemen en tegelijkertijd behoeften te vervullen, draagt adfarm bij aan een vruchtbare toekomst voor iedereen. Middels onze kernwaarden worden zorgvuldige keuzes gemaakt in de producten en diensten die wij laten floreren.

1 van 2

De drijfveer achter adfarm

Duurzaam én efficiënt ondernemen, uit die visie werd in 2024 het nieuwe concept van adfarm geboren. Sem en Bram, twee jonge ondernemers met passie voor online marketing, zagen veel processen die beter konden.

De wereld van online marketing is vandaag de dag immens groot, veel mogelijkheden, veel vraag én veel aanbod. Wat is de juiste specialist voor jouw vraagstuk? Wat is de juiste prijs? De term online marketeer of digital marketing specialist zijn brede begrippen en vertellen je te weinig over hetgeen je van iemand mag verwachten.

Op de adfarm werken we transparant en efficiënt. Geen overbodige meetings, duidelijke afbakening van producten en diensten, transparante tarieven en gestroomlijnde processen. Wij koppelen jouw specifieke opdracht aan de juiste specialist.

 • Kom in contact met adfarm

  Overtuigd dat adfarm de meest vruchtbare grond is voor jouw gewenste oogst? Neem contact op zodat we samen kunnen bespreken hoe we jouw producten en diensten kunnen laten floreren.

 • Omschrijf de gewenste oogst

  Wanneer is de samenwerking voor jou een succes? Verwachtingsmanagement is voor ons erg belangrijk. Deel vooraf zo specifiek mogelijk je wensen, zodat onze specialisten de juiste online zaadjes kunnen planten om jouw gewenste oogst te realiseren.

 • Groeien maar!

  Zodra de juiste zaadjes zijn geplant gaan we er samen alles aan doen om voortdurend te blijven oogsten. Bevalt de samenwerking goed? Er is altijd ruimte voor groei. Samen beoordelen we of het rendabel is om nog meer soorten online zaadjes te planten.

Telefoonnummer

Sem van Haren

Intro tekst Sem.

Bellen naar Adfarm

Telefoonnummer

Bram Borkes

Intro tekst Bram.

Mailen naar Adfarm

Onetreeplanted.org

Wij planten bomen!

Bij adfarm staat duurzaamheid en klimaat hoog in het vaandel. In samenwerking met onetreeplanted.org planten wij één boom voor élke campagne die is verkocht via ons platform. Samen op weg naar een groene toekomst, groei lekker!

Afspraak plannen